Amax Art Production SRL este o companie privata cu capital romanesc avand ca si obiect principal de activitate productia uniformelor medicale, a echipamentelor de lucru si altor articole textile, deosebite, atent lucrate si utilizand materiale de inalta calitate.

Punem la dispozitie o gama variata de materiale si culori precum si posibilitatea de a le personaliza cu diverse elemente precum logo, mesaj ce se doresti a fi transmis sau imagine prin intermediul broderiei, pentru un impact vizual puternic. Personalizarea prin broderie este o alegere mai mult decat benefica pentru a se identifica compania in cadrul comunitatii, pentru a asigura o imagine profesionala a uniformelor si echipamentelor.

De asemenea oferim servicii de consultanta si design pentru dezvoltarea si alegerea optima a modelului, a croielii si a culorii in concordanta cu constitutia fiecarei persoane.

Seriozitatea si promtitudinea cu care raspundem solicitarilor clientilor nostri, livrarea la timp a produselor, definesc responsabilitatea si experienta echipei noastre.

Dorinta Amax Art Production SRL este de a construi o relatie de afaceri pe termen lung, reciproc avantajoasa.